@Kamills Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 Chciałbym wrócić do domyślego pliku desktop ale nie pamientam co bylo zamiast linijki DISPLAYMANAGER="KDE" Chodzi mi aby bylo stare i trzeva było nacisnąć Wyloguj pozniej wyloguj i dopiero Wyłącz Komputer bo teraz niemoge sie dostać do Roota inaczej niż przez konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 Pewnie było: DISPLAYMANAGER="GNOME" Na marginesie to dobrze, że masz ograniczony dostęp do uprawnień administratora tylko do konsoli, w ten właśnie sposób powinieneś z nich korzystać, aby zachować odpowiednie bezpieczeństwo. Uruchamianie sesji X'ów na koncie root jest mówiąc delikatnie niewskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 wiem ale czasami potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 wiem ale czasami potrzebuje Do czego? /edit/ Pytanie chyba powinno brzmieć: “Po co?” ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 W ten sposób można piknie uwalić system a szczególnie jeśli ma się dostęp do netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2005 czasami jak mam zapisany gdzieś plik a nie pamientam komęd to zawsze w trybie graficznym działam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Grudzień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2005 Pewnie było: DISPLAYMANAGER="GNOME" DISPLAYMANAGER="DEFAULT" A ni było tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi