tomis Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 Witam Mam małe pytanko, chodzi mi o to czy ktoś już instalował FC5 Test, a dokładnie chodzi mi o to czy jest stabilna, bo mam dużą ochotę ją sobie zainstalować, ale również prowadzę działałność gosp. i nie mam ochoty denerwować się, gdy klient na demną stoi a ja nie wiem co mi się dzieje z kompem Serdecznie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...indpost&p=47025 Poczytaj sobie ten topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Zapomnij!!! Ta wersja ledwie co daje sie zainstalowac, nie mowiac juz o problemach z update'ami i stabilnoscia... Poczekaj jeszcze 2 tygodnie do FC5test2 - ale tez nie polecam, szczegolnie do zastosowan o ktorych wspominasz... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 a dokładnie chodzi mi o to czy jest stabilna a od kiedy to wersje testowe są stabilne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 a dokładnie chodzi mi o to czy jest stabilna a od kiedy to wersje testowe są stabilne ?? Stabilne stają się zazwyczaj końcowe wersje testowych wydań (np. RC 2). W FC zazwyczaj są 3 wersje testowe, a później stable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi