@Kamills Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Ściągłem z yum Fluxboxa i niestety version english mi to nie sprawia problemów ale mój tata nie kapuje nic a nic skąd ściągnąć spolszczenie lub (_odrazu_ → od razu) ORT polską wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Polska wersja? Nie spotkałem się Prawdopodobnie pozostaje ręczne tłumaczenie we własnym zakresie, a potem kompilacja (chyba, że jakiś napaleniec zrobił, ale nie wiem po co, bo tam nie ma co rozumieć) PS. Możesz jeszcze starszemu do tego fluxa wrzucić rox-filera. On jest po polsku i będzie sobie mógł poklikać w ikony ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Chyba dam mu KDE chociaż flux mu sie bardziej podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jak tata chce mieć po polsku inny (_menadżer_ → menedżer) ORT to polecam Xfce 4 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Zobacze zobacze a z yum na pewno po angielsku ściągne ale zobacze jak coś to sam poszukam /edit/ Znalazłem http://hannelore.f1.fhtw-berlin.de/mirrors...2/rpm/fdr/i386/ ale tam jest troszeczke plików moge to jakoś za 1 poleceniem instalnąć bo z YUM nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 hmm wiesz co ja Xfce 4 ładowałem z yuma i od razu mi wszedł po Polsku. a masz konfigurację yuma z faq bo jak nie to sobie wgraj yuma z faq i wtedy ładuj Xfce 4. Cholera a może z yumex-a to ładowałem. To może spróbuj z yumex-a, powłanczaj repo ale te stabilne tam ci się wyświetli cała lista, i wtedy wpisz mu w installce xfce 4, zaznacz co sobie chcesz i ściągaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 (edytowane) to ściągne z Fedory bo ja sam ustawiałem i mi nie widzi /edit/ Dobra Xfce działa i tylko Linux na kompie tata wyrzucił już WindoSzmelca Edytowane Grudzień 10, 2005 przez Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2005 Ja mam po polsku w większości Ale pod Gentoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2005 Ja tam wolałem zawsze xfce z ich graficznego instalatora, bo z paczek (debianowych) nie wszystko dobrze chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi