Daniello Napisano Grudzień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2005 Zmieniłem poziom uruchomienia na 5 i teraz chcę, abym miał możliwość uruchomienia Fluxboksa. Do wyboru mam: KDE i Gnome. Może znów jest jakiś plik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Dziwne. Jak instalowałeś fluxa? Jeśli ze źródełek to odinstaluj i zainstaluj (_rpma_ → RPM-a) ORT. Mi tak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 najlepiej flux z graficznego instalatora zainstalić i wszystko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Instalowałem z pakietu i na dodatek yumem. Nie wiem co jest nie tak, ale założę się pewnie że to jakiś plik konfiguracyjny. Tylko jaki?? Bo normalnie to mogę uruchomić Fluxboxa tylko jednym sposobem. Poziom uruchomienia tekstowy i startx. Do tego jeszcze musiałem stworzyć startowy skrypt, żeby się KDE nie uruchamiał, ale Fluxbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi