lszk Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 ? Jeżeli chcesz to napisać na windzie, to robisz tak*. W notatniku otwierasz nowy plik, nazywasz go sources.list, wklejasz co masz do niego i zapisujesz na dyskietce. Odpalasz Debiana, i robisz mv /etc/apt/sources.list /etc/apt/sources.list.bak a potem cp /floppy /eta/apt/sources.list. *mam tylko nadzieje, że sie o kodowanie nie będzie rzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 spoko zaraz sie przeloguje i zobacze cp /floppy /eta/apt/sources.list. chyba etc a nie eta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 No tak /etc. Literówka cp /floppy /eta/apt/sources.list. Arghh :/ Was ist das? Ma być cp /floppy/sources.list /etc/apt/sources.list (tamta kropka na końcu, to był koniec zdania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Wiem ale nie mam zamiaru już sie z nim bawić ale ustawiłem to za punkt honoru i udało mi sie tera czekam na FC5 test 2 i JADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi