Piotr82 Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 witam, system to fedora 4 po załadowaniu gnoma jest chwilowe opóznienie, tzn.przez chwile nie mozemy np.otworzyc menu, jest to spowodowane chyba programem up2date i jego ikonka na pasku (autostart programu) jak to usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 [...]jest to spowodowane chyba programem up2date i jego ikonka na pasku (autostart programu) jak to usunąć Nie jest, to chyba taka gnomia uroda. Swoją drogą ikonka up2date nie działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2005 Nie jest, to chyba taka gnomia uroda. Swoją drogą ikonka up2date nie działa.. Jesli tylko chwilowe , to jednak taka gnomia uroda a ikonkę up2date usuniesz yum remove rhn-applet i po ponownym uruchomieniu komputera już jej nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 a ikonkę up2date usuniesz yum remove rhn-applet i po ponownym uruchomieniu komputera już jej nie bedzie Szkoda tylko że od pół roku nie udało się nikomu znależć rozwiązania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Znalazłem na to sposób i powiem wam jaki wchodzimy na google i wpisujemy Powolne Gnome i tam z jakiejś strony ściągłem łatke i gnome śmigało jak talala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Grudzień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Kamills rzeczywiście , znalazłem , zainstalowałem i działa !! To lipa, kilka sekund bez pracy po załadowaniu, co ta fedora wtedy robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 A kto to wie? Mógłbyś odnośnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 Dołączam się do prośby rzućcie linkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 a ikonkę up2date usuniesz yum remove rhn-applet i po ponownym uruchomieniu komputera już jej nie bedzie Szkoda tylko że od pół roku nie udało się nikomu znależć rozwiązania.. rozwiązania czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 Tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 Tego.. A to chyba nie jest taka tragedia Szczególnie jak się RHN nie używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 A bo ja wiem? Tragedia nie ale szkoda bo nie ma tego czym zastąpić: fajnie powiadamiało o aktualizacjach, nawet jeżeli nie korzystałeś z RHN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi