lmatys Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Witam. Czy Fedorka 4 bezproblemowo bedzie dzialala na sprzecie klasy: Serwer HP ProLiant DL140 G2 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl/sm/WF...4-42880763.html Chodzi mi o architekture 64bit z procesorem Xeon. Pozdrawiam M.Ł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 to tak poszłem do kumpla który mieszka dwa bloki dalej szczegól nie ważny i sie składa że ma taki sam sprzęcik instalnołem poczytaliśmy sobie po necie i chodzi jak talala czyli działa bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2005 to tak poszłem do kumpla który mieszka dwa bloki dalej szczegól nie ważny i sie składa że ma taki sam sprzęcik ciekawe sprzety ludzie maja w domach po opisie sprzetu nie widze zeby z czyms mialy byc problemy, powinno pojsc bez wiekszych przeszkod, zreszta widac ze wspierane sa systemy Red Hata wiec powinno byc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryandel Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 Witam, a podpowie ktoś początkującemu którą fedorę instalować na procku http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16080 byłbym wdzięczny za linki najlepiej prosto do ISO dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 Witam, a podpowie ktoś początkującemu którą fedorę instalować na procku http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16080 byłbym wdzięczny za linki najlepiej prosto do ISO smile.gif dziękuję zainstaluj sobie fc4 normal link nie patrzałem w procka ale jak masz 64 bitowy procek to zagladnij tutaj tylko w żadnym nie ściągaj gdzie ma w tytule SRPMS pytanie do perl ciekawe sprzety ludzie maja w domach wink.gif o co ci chodzi?? nie moja wina że mają taki sam sprzęcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 nie moja wina że mają taki sam sprzęcior Trochę dziwne żeby w domu trzymać serwer za prawie 6 tyś zł... Chyba, że ma się zrobioną sieć w bloku, wtedy zrozumiem (choć nie wiem po co taki wypasiony sprzęt, ale to inna historia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 Tja... nie w każdym domu stoi sprzęt na architekturze Xeon.. i nie wiem po co taki sprzęcior we domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 tja... moj kolega ma mala frame kilku opteronow MP 64 3500+ chyba 3x po dwa opterony w kompie.... sam nie wiem po co mu to, ale dobra... system chodzi na clusterixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 pytanie do perl ciekawe sprzety ludzie maja w domach wink.gif o co ci chodzi?? nie moja wina że mają taki sam sprzęcior nie oburzaj sie tak, moje pytanie bylo zartobliwe i chodzilo mi o to co powiedzial Zuk87 a mianowicie trzymanie serwera rakowego w domu nawet dla stworzonej sieci jest troszke przesada, ale kazdy ma jakies zboczenie Witam, a podpowie ktoś początkującemu którą fedorę instalować na procku http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16080 to jest procek 64 bitowy wiec proponuje Fedore 64 bitowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Mnie już nic nie zdziwi jak usłyszałem ile ludzie za kurtki płacą, no ale niektórzy mają ten problem że nie wiedzą co z kasą robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Kurtka to rozumiem.. ale Xeon do domu.... na takim sprzęcie serwery w dużych firmach... no ale cóż jakby mi dali Xeona też bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi