milan Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Jak w temacie... Szukam programu do zakładania na foldery ograniczenia w postaci konieczności wpisania hasła przy próbie wejścia do niego. Może mnie ktoś naprowadzić na jakiś trop albo podać nazwę programu? Pozdrawiam. Milan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 a nie możesz tego zrobić poprzez nadanie odpowiednich praw userom do tego katalogu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Nie bo chodzi o to żeby filtrować która osoba ma prawa do katalogu bez zmiany usera tj. jest jeden user ale nie wszyscy mogą mieć dostęp do niektórych katalogów. O to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 Nie bo chodzi o to żeby filtrować która osoba ma prawa do katalogu bez zmiany usera tj. jest jeden user ale nie wszyscy mogą mieć dostęp do niektórych katalogów. Czegos takiego według mnie nie ma, kulawą alternatywą może być np. KGpg [powinienes miec jak masz KDE] Po ustawieniu tego programu powinienes miec pod PPMyszki>> Działania-> Zarchiwizuj i zaszyfruj katalog to jest jakis sposob, choc nie najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Tja z konsoli gpg -c nazwapliku.. jakoś działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi