mysio Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Dokładnie 36 lat temu w Helsinkach urodził się człowiek, który zapoczątkował gwałtowny ruch Wolnego Oprogramowania tworząc jądro systemu Linux. Linus Torvalds... Wiki Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Hola, ten ruch zapoczątkował Richard Stallman, Linus go co najwyżej rozpowszechnił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 mysio Te małe obrazki co masz na dole (nazwa tego wyleciała mi z głowy) powinny zawierać linka do strony projektu, popraw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Te małe obrazki co masz na dole (nazwa tego wyleciała mi z głowy) powinny zawierać linka do strony projektu, popraw się Czepiasz się szczegółów A Linusowi sto lat!!! Chłopka ma przechlapane, urudzić się w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Grudzień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 (nazwa tego wyleciała mi z głowy) "buttons" Chłopka ma przechlapane, urudzić się w grudniu Dzięki ja też się urodziłem w grudniu ale za to 30 (i jutro 18-nastka) Hola, ten ruch zapoczątkował Richard Stallman, Linus go co najwyżej rozpowszechnił! I właśnie rozpowszechnił i to jest najważniejsze, tak to byśmy na forum nie siedzieli i nie pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Hola, ten ruch zapoczątkował Richard Stallman, Linus go co najwyżej rozpowszechnił!I właśnie rozpowszechnił i to jest najważniejsze, tak to byśmy na forum nie siedzieli i nie pisali. tak, ale nie do końca Poniewaz warto znać "swoja" historie, to obejrzyjcie sobie film "Revolution OS", a wyjasni sie co zawdzieczamy jednemu Panu, a co drugiemu. IMHO obaj są wielcy, ale na troche inny sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 (nazwa tego wyleciała mi z głowy) "buttons" antypixel? A co do tego filmu to gdzie go można znaleść? Można w ogóle w Polsce go kupić? Na http://www.revolution-os.com/ są tylko adresy zagranicznych serwisów. Na p2p jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Hmm, podałbym linka, ale to niezbyt legalne Podpowiem tylko, że dosyć łatwo znaleść ten film w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Podpowiem tylko, że dosyć łatwo znaleść ten film w sieci Dodam, że dziecinnie łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Ekhm... "Na p2p jest?" to oznaczało raczej "Czy ktoś to w ogóle udostępnia?" a nie "nie potrafię korzystać z szukarki" A znalazlem nawet w moim ulubionym serwisie z torrentami, ssie ładnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 mysio To nie są button's Bedenk Bardzo blisko to antipixel pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Poniewaz warto znać "swoja" historie, to obejrzyjcie sobie film "Revolution OS", a wyjasni sie co zawdzieczamy jednemu Panu, a co drugiemu. Albo poczytać tę bardzo ciekawą książkę: http://stallman.helion.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Grudzień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 mysio To nie są button's tongue.gif Bedenk Bardzo blisko to antipixel smile.gif Zasugerowałem się tom stroną gtmcknight.com sorx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 Małe bannery = buttony. Zatem są to buttony w stylu antipixel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 http://pl.wikipedia.org/wiki/Antipixel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi