pioszura Napisano Styczeń 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2006 Witm, widziałem że niektóre dystrybucje mają tak oryginalnie że obok zegara pojawia się ikonka interfejsu sieciowego, np. eth0 - tak jak połączenie sieciowe w Windozie XP. Jak zrobić coś takiego w mojej Fedorze 4 (KDE 3.4). Doinstalować jakiś pakiet (jaki?)? Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Jest taki aplecik. Gdzieś go widziałem, kde-apps.org może... Niestety nie pamiętam. Jak ostro poszukasz, to na pewno znjdziesz btw. po co ci to Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Monitor sieci - coś takiego jest w GNOME, powinno Ci też dziłać pod KDE. Jest to aplet który dodajesz poprzez kliknięcie na pasku zadań prawym przyciskiem myszy i dodanie apletu z monitorem sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioszura Napisano Styczeń 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 btw. po co ci to W zasadzie to nie potrzebne, tak tylko pytam:). Dzięki, poszukam sobie tego na tej stronce. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 To się nazywa knetworkled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioszura Napisano Styczeń 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 Dzięki, już znalazłem. To co mam nazywa się KNetStats. Teraz widzę kiedy moja karta pracuje . Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lmatys Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Witam. Mam problemz knetstats. Mianowicie za kazdym razem jak go odpale to pokazuje wszystkie interfejsy, moglbys podpowiedziec jak skonfigurowac ten soft i jak go najlepiej odpalac? Pozdrawiam, Ł.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi