cloudjubei Napisano Styczeń 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2006 Witam wszystkich. Chciałem się spytać czy zna ktoś rozwiązanie mojego problemu: otóż mam klawiature microsoftu (była w zestawie razem z myszką obydwie sa bezprzewodowe) system indyfikuje ja jako Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2 sterownik: i8042prt.sys . No i moj problem tkwi w tym że klawiaturka chodzi super i (_wogóle_ → w ogóle) ORT ale nie działa żaden z klawiszy F oraz dodatkowe do różnych "bajerów" i wie ktoś może jak można to ustawić czy coś? być może jest to problem sterownika. Mój system operacyjny to: Windows Xp Professional SP 2 Bardzo bym prosił oszybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2006 Po 1-sze, to jest forum o linuksie. Jeżeli chcesz pisać na nim, to tylko w odpowiednim do tego dziale (przeniosłem). Po 2-gie. Tak, to jest wina sterownika albo jego braku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2006 LOL nie no numer jeden to jest o forum o Linuksie... No jeszcze moglbym to zrouzmiec gdyby temat byl w innym dziale.... Znaj moje dobre serce To raczej na bank problem ze sterami sciagnij oryginalne ze strony producenta... EDIT: widze ze zostalem uprzedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Ja bym zapytał się microsoftu. Ich sprzęt więc niech oni się martwią... to tego OS ich to niech oni ci pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Ja bym zapytał się microsoftu. Ich sprzęt więc niech oni się martwią... Przewidywany czas reakcji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 czas reakcji: nieznany reakcja: brak(?) I jakie wsparcie daje MS użytkownikom.... i ile kasy muszą płacić za winde... I do tego jeśli będą chcieli zmienić XP na Viste to będą musieli dopłacać, a płyty od XP-ka będą leżeć za szafą(ewentualnie pod, w)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi