mysio Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Ciekaw jak będzie sie prezentować Avast-a na linux-ie bo na windows-ie jest całkiem niezła. http://avast.com/eng/download-avast-for-li...ux-edition.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 O akurat czytałem o antywirach i wirusach na Linuksa na tym forum Jedynie co moge stwierdzić to, że zwykłemu desktopowemu użytkownikowi raczej nie będzie przydatny cały ten Avast gdyż póki co "podstawowe" (sama budowa) zabezpieczenia Linuksa chronią bardzo dobrze przed całym tym badziewiem. Moje zdanie takie, że jeszcze za wcześnie na wypuszcznie antywirów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Moje zdanie takie, że jeszcze za wcześnie na wypuszcznie antywirów. "Lepiej zapobiegać niż leczyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Tak racja, tylko po co mam obciążać system jakimiś zbędnymi antywirami jak wszystko chodzi dobrze bez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 czy uważacie że na linuksa jest taka liczba wirusów skłaniająca do instalacji jakiegoś antywira? jeszcze się nie spotkałem z żadnym ale jestem ciekawy opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 czy uważacie że na linuksa jest taka liczba wirusów skłaniająca do instalacji jakiegoś antywira? jeszcze się nie spotkałem z żadnym ale jestem ciekawy opinii. Ja uważam, że ze mało jest wirusów na Linuksa, żeby się nimi martwić(coś około 500?) zwłaszcza, że i tak trzeba je samemu instalować/kompilować żeby zadziałały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L-User Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Ja uważam, że ze mało jest wirusów na Linuksa, żeby się nimi martwić(coś około 500?) zwłaszcza, że i tak trzeba je samemu instalować/kompilować tongue.gif żeby zadziałały. z tą kompilacją to prawda ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Ja tam wolę Open Source Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi