Hadron Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Witam Mam pytanko w zwiazku z filtrem spamowym w evolution . Klikajac na maila i dodajac jego adres@ do spamu dalej przychodza mi maile z niechcianych przezemnie adresow@ do katalogu odebrane , czy sie da tak zrobic zeby raz wrzucony mail do "spam" jego adres@ byl zawsze tam kierowany , i czy mozna jakos ten filtr edytowac ? pozdrawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Ja mam to samo. Klikam sobie w przycisk spam i nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Naprawde nikt nie uzywa tego programu i nic nie wie w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Naprawde nikt nie uzywa tego programu i nic nie wie w tym temacie ? no widocznie nikt nie używa, osobiście używam thunderbirda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 U mnie to działa, może po prostu sprawdź czy w ustawieniach poczty, na zakładce "spam", masz ten filtr właczony. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smopi Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 U mnie też działa - sprawdz ustawienia! Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi