mstr2x Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Jeszcze za czasów RedHata (bodajże 9) miałem zrobioną w boot.ini dodatkową pozycję 'linux', po której wybraniu podnosił się RH. Niestety nie pamiętam całej procedury, i czy w ogóle można to zrobic w FC4. Czy ktoś sie orientuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Opcja szukaj nie boli leniu. Mój ostatni wpis w tym temacie http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...747&hl=boot.ini Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mstr2x Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 szukałem, ale jak widac śjakoś niezabardzo W pracy siedzę i tak na chybcika się przebiajm przez forum. Ale dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 [Edit]eeee, już nic Widze, że się powtarzam Ja też na chybcika czasem widać za bardzo Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi