Lvincii Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 mam małe pytanie Jak skonfigurować połączenie do internetu w Fedorze jeżeli podczas instalacji nie byłem podłączony ?? proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 No wiesz jak napiszesz cos wiecej to moze da sie jakos pomoc... Co to za polaczenie neostrada, jakas siec lokalna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 jeśli przez siecówkę to albo poczytaj na wiki.fedora.pl albo uruchom system-config-network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Albo po prostu sprawdź to → http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm Hehe, jesteś moją pierwszą ofiarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi