Sarrus Napisano Lipiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2004 (edytowane) Witam, Ostatnio wykonałem archiwa na płytach DVD RW w programie Nero 6.2. Nastęþnie pozbyłem się Windowsów i na ich miejsce zainstalowałem FC2. Okazuje się że płytę mogę zamontować ale... foldery na niej widoczne są pod FC2 jako pliki o 0 objętości i po kliknięci na nich w Xach znikają (nie są wyświetlane). MC wyrzuca błed dostępu do pliku. Dodam że nagrywarka DVD jest podłączana do komputera poprzez zewnętrzną kieszeń USB. Jednak odczyt w napędzie DVD podłaczanym bezpośredno do szyny IDE nie zmiania niczego. Wie ktoś może co jest tego powodem i jak rozwiązać ten problem?? Sarrus Jeszcze małe uzupełnienie ... FC2 chyba niezbyt dobrze obsługuje zewnętrzne napędy USB bo niby moduł przy instalacji systemu jest instalowany (USB Storage Driver) ale niestety wypalanie płyt CD/DVD napędem podłączonym przez USB nie jest możłiwe, wyrzuca różne błędy w zależności od trybu zapisu Jak tak dalej półjdzie to chyba przesiądę się na powrót na Windę. Chyba że znacie jakieś rozwiązanie tego problemu... bo szkoda kasy na Win Edytowane Lipiec 4, 2004 przez Sarrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 FC2 chyba niezbyt dobrze obsługuje zewnętrzne napędy USB Jaka wersja kernela? Może aktualizacja pomoże? http://www.redhat.com/archives/fedora-deve...e/msg00646.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi