uosiu Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 ktos wie jak przerobic xorg.conf, aby od razu, domyslnie wypuszczal obraz na TVout w PALB/G przez zlacze SVideo? chodzi mi o to ze kable za kompem zam posklejane przez 3 roli tasmy izolacyjnej a pojutrze mam urodzinki i planuje zrobic maraton filmowy w innym pokoju i zal mi niszczyc tyle tasmy, alby wydobyc kable od monitora itp, po prostu biore bude i zeby od razu Xy mi daly obraz przez TVout grafika: Gf4Ti 4200 fedora 4 2.6.14.656 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Najprostsze co może być ściagasz z www.nvida.com stery do karty pod linuksa albo szukasz po innych źródłach bo jak ściągasz z rep to nie masz centrum sterowania NVida bo mam teraz ati i mam Centrum sterowania Ati zaznaczasz przy starcie systemu przekieruj obraz na tv czy jakoś tak nie jestem w domu i nie mam (_linuxa_ → Linuksa) ORT dostępnego na tym kompie więc pisze z pamięci jak coś źle to niech ktoś mnie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi