dawidson Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Zaznaczylem pliki do usuniecia i przez pomylke zaznaczylem o jeden za duzo w MC czy mozna to odzyskać. Dzieki za posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 mc pewnie użył polecenie rm a czytałem, że tego odzyskać sie już nie da. niech mnie ktoś poprawi jeśli sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Hmm, zapewne wszystko się da (no może nie zawsze w 100%). Mam jakieś how-to na temat odzyskiwania danych, ale nie zagłębiałem się zbytnio w nie. Jak chcesz, to Ci podeślę, chyba że ktoś może napisać coś więcej o tym na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Tutaj coś jest na ten temat ale pod ext2 nie wiem jak z ext 3(jeżeli używasz). McGiwer jak możesz to zapodaj linka albo strone do tego HOWTO, na pewno się przyda potomnym(i mi). ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Tutaj coś jest na ten temat ale pod ext2 nie wiem jak z ext 3(jeżeli używasz). McGiwer jak możesz to zapodaj linka albo strone do tego HOWTO, na pewno się przyda potomnym(i mi). ;] czas zrewidować swoją wiedzę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Howto znajduje się tutaj → http://www.iem.pw.edu.pl/%7Esawickib/jtz/howto.pl.html To jest to, które mam na dysku, a tutaj → http://www.jtz.org.pl/Html/mini/Ext2fs-Und...eletion.pl.html jest chyba to samo, z tym że jakaś jakby o 4 dni nowsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi