tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Nie jestem aź tak zielony żeby swiecić w ciemnościach , no ale jednak jestem i mam pytanko Mianowycie, dlaczego każda gierka, która wykożystuje grafike w trójwymiarze mi tnie i to ostro!! Dzieki i pozdro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhat Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Najprawdopodobniej nie zainstalowałes sterowników od karty graficznej. Stanardowe w systemie chyb nie obsługują 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 (_acha_ → aha) ORT :] a jak to zrobić? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lameleck Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 A jaka karta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 GF MX 440 czy coś takiego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lameleck Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 pare ciekawostek http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=741 konieczne żródełka kernela, sterowniki z http://www.nvidia.com/object/linux_display...2_1.0-6106.html jako root uruchom #>\ init 3 #>\ sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-6106-pkg1.run w pliku /etc/X11/xorg.conf nv zamień na nvidia i walcz dalej powodzenia a tak mimochodem to na ten temat jest dokumentacji postów i .... tony !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Moje jaco to : 2.6.6-1.435 przy wpisaniu #>\ init 3 odpowiada mi: bash: 3: command not found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 napisz telinit 3 żeby całkiem wyjść z X-ów po zainstalowaniu sterownika telinit 5 i znowu jesteś w trybie graficznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 nierozumiem cie... prosze napiszcie mi co mam pokoleji do konsoli wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 1. Ctrl+alt+F2 2. telinit 3 3 wchodzisz do katalogu ze sterownikiem 4. piszesz: sh *.run gdy zainstalujesz sterownik: 5. telinit 5 i znów jesteś w środowisku graficznym 6. szukasz pliku xorg.conf otwierasz go i zmieniasz "nv" na "nvidia" i restart systemu powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Dzieki (_sprubuje_ → spróbuję) ORT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Jesli mozna to chcialbym cos jeszcze dopowiedziec Otoz zapomnieliscie powiedziec, zeby jeszcze zahaszowal linijke Load "dri" w sekcji Module. ...wszystko jest w /usr/share/doc/NVIDIA_GLX-1.0/README Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 nowe pojęcie? - zahaszował jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lameleck Napisano Lipiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2004 Nie jestem aź tak zielony żeby swiecić w ciemnościach , no ale jednak jestem i mam pytanko Mianowycie, dlaczego każda gierka, która wykożystuje grafike w trójwymiarze mi tnie i to ostro!! Dzieki i pozdro :] # -> hash wyhaszować wstawić # na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2004 Male sprostowanie: wyhaszować wstawić # na początku Mozna miec male zastrzezenia co do rozumienia Twojej wypowiedzi... otoz "wyhaszowac" moze znaczyc "odhaszowac", a tu chodzi o zahaszowanie czyli wstawienie # na poczatku linijki ...ale to tylko miara sprostowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi