mike_j Napisano Lipiec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2004 Male sprostowanie: wyhaszować wstawić # na początku Mozna miec male zastrzezenia co do rozumienia Twojej wypowiedzi... otoz "wyhaszowac" moze znaczyc "odhaszowac", a tu chodzi o zahaszowanie czyli wstawienie # na poczatku linijki ...ale to tylko miara sprostowania... Jeszcze spotkałem się z "wykomentować" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharkun Napisano Lipiec 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2004 no dobra zrobiłem to. Ale po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_j Napisano Lipiec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2004 no dobra zrobiłem to. Ale po co? W README napisali, żeby tak zrobić, więc lepiej posłuchać... BTW: Nowe sterowniki działają poprawnie z kernelami 2.6.x (obsługują stosy 4k), więc nie trzeba już patchować/kompilować kernela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi