webon Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 Wszystko zalezy czego sie uzywa. Np kmail sie wiesza, konqueror, krusader itd. Ja to mam wlaczone caly czas. Chyba tylko kdevelop jest w miarę stabilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 Nie wiem jak Wy to robicie, ale mi się od miesiąca niz w Fedorze nie zawiesiło (no może X-y jak źle wgrałem sterowniki ). Moim zdaniem trzeba naprawdę się natrudzić żeby coś się zwiesiło pod Fedorą. Wystaczy ze odpale piec programow i uzyje KDockera, zeby siadly w trayu i do tego kolejne 6 na glownym pasku i zaczne sie przelaczac. wywala sie KWIN czyli KDE ;P i potem Ctrl Alt BackSpace.... jak nie dokuje to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 U mnie też czasem Kwin zdycha ale to chyba moja wina. Za dużo kombinowałem z systemem i się mały syf zrobił. Dobrze że za niedługo będzie FC5. I tak system nadaje się do wywalenia, więc na nowo postawię od razu FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi