San Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 Witam! poszukuję linuksa którego mógłbym zainstalować z fdd znacie może jakieś interesujące distro? mam OmniBook'a HP 5000c, i jedyny kontakt z nim do dyskietka. Pozdrawiam! San Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 hej ja pamietam jednodskietkowa dystrybucje freesco(tutal link) ale to jeszcze na jadze 2.0.3x . A co do czegos nowszego to zessij np. Red Hata 7.1 na dyskietkach i bedzie git . Pzdr (aha zastanow sie czy nie mozesz oprocz dyskietki uzyc internetu do instalacji). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Styczeń 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 pwnie mogę, ale nie mam sprzętu a nma giełdę lecieć mio się nie chce. nie chcę inwestować w ten sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi