Daniello Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 Denerwuje mnie to, że nie ma linuksowej wersji do Shockwave'a. Czy istnieje jakaś alternatywa do tego?? Bo chcę mojemu młodszemu bratu puścić gry z neta, które własnie wymagają Shockwave'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 Dzialajacego - Nie ma :-( A, zebys wiedzial jak mnie to denerwuje... moj syn wiekszosc czasu przy kompie spedza grajac w sieci we flash'owe gierki... i dlatego musze nadal marnowac GB na Winzgroze... Od jakiegos czasu w internecie prowadzone sa "akcje" podpisywania listu otwartego / petycji do firmy Macromedia, ale poki co nic z tego chyba nie wyniklo. A moze jeszcze ktos nie podpisal? Shockwave Player and Plugin for Linux Petition 64 bit Linux Flash/Shockwave players Petition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 ja czytałem jakieś info, że wersja 8 czy 9, nie wiem która jest następna ma już być wydana na (_linuxa_ → Linuksa) ORT i to chyba nawet w wersji x86_64...tylko mi sie link gdzieś zapodział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 Mi sie udało odpalić instalację IE6 przez winetools. Na ie6 poszła instalacja shockvawe i np na wp mogę pogrywać w bilardzika http://www.von-thadden.de/Joachim/WineTools/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 Ale to jest bez sensu. Zrobili Flash'a na linuksa i nie chce im się zrobić Shockwave'a pod ten system. Jest tylko pod Winde i pod Maca, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi