1mario Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Szanowni koledzy i kolezanki mam wielką prośbę próbuje połączyć się z up2date i pokazuje iż nie ma aktualizacji szczerze w to wątpię, czasem pojawia mi się znak zapytania jeśli na niego klikam ukazuję mi się jakiś błąd 502 z serwerem proxy idąc dalej wdy go zmuszam do działania pokazuje mi liste dostepna do aktualizacji, lecz jeśli klikam na jako=iś pakie to i owsze ściągnie ale pokazuje komunikat:Bład plik nie jest podpisany sygnaturą GPC > ale jeśli kliknę tak to pójdzie w fedorze 3 tego nie było wszystko szło samo. Zainstalowałem więc yum Extender - wszysko łądnie idzie do miejsca ściągnięcia pliku gdzie zawsze pokazuje się komunikat:Błąd podczas tranzakcji/nRefusing to automoticalli import keys when running unattended. Use"y" to override. bardzo proszę o w miare szybką pomoc. Z poważaniem Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Polecam: 1. http://faq.fedora.pl/ 2. Opcja "Szukaj" na tym forum 3. Wygodnie przeszukuje się to forum przez Google podając "site:fedora.pl cos_co_cie_interesuje". W starszych linkach trzeba ciąg znaków "fedora.pl/site/forum" zamienić na "forum.fedora.pl" i wtedy jest OK. Temat wielokrotnie omawiany. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Sciągnij sobie klucze PGP wtedy nie będzie problemów z aktualizacja , wszystko jest opisane w FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi