Skocz do zawartości

Znikneła Mi Fedora Po Instalacji Winowsa

stachu84

Rekomendowane odpowiedzi

Własciwie nie wiem czy jest to post na wlasciwym forum, ale sprobuuje, otoz po instalcjiwinodwsa zniknal mi wybor sytemu i pomimotego ze mam fedorke na kompie juz nie mam mozliwsci jej wyboru i nie wiem za bardzo co powinienem z tym zrobic !!! Na fedorce mam wazne informacje wiec nowa instalka odpada, a probowałem naprwc tamta instalacje, jednak gdy tak robie , okazuje sie ze z braku zainstalowania czegokolwiek nowego nie ma mozliwosci zmiany,jak mozna to zmieinc, a moze wwindowsie mozna gdzies to zmienic ???

Własciwie nie wiem czy jest to post na wlasciwym forum,

Człowieku, przede wszystkim to było dzięsiątki razy na tym forum. Rusz czasem dupsko i skorzystaj z wyszukiwarki zanim zaczniesz pytać. mad.gif

To jest nawet "przyklejony" temat na początku forum "instalacja systemu" - problem taki stary, że opisuje FC2, ale rozwiązania nadal aktualne i takie same.

Zapoznaj się z zasadami korzystania z forum. Wszyscy chętnie Ci pomogą, ale nie w sprawach, które tylko dla Ciebie są nowe a większość uczestników forum zdążyła gruntownie omówić, opisać i zostawić.

Pozdr,

W.