Skocz do zawartości

Ludzie Sa Jednak Glupi

Merlin

Rekomendowane odpowiedzi

a mi się inicjatywa bardzo podoba - jest gotowy materiał o instalacji Linuksa, tylko złapać projektor i objaśniać krok po kroku co się dzieje; jest możliwość powtórzenia, nie ma ryzyka, że coś przypadkowo się pochrzani, można przewijać, itd... dla prowadzących szkolenia, nauczycieli, LUGów organizujących prezentacje to idealna propozycja; nie mówiąc już o tym, że jak widze są też filmy o Windowsach i hardware; gośc najwyraźniej odwalił kawał dobrej roboty i nikogo nie nakręca, tylko podaje uczciwa cenę za swoją pracę

pamiętam, że kiedyś znalazłem flashowy "film" o instalacji Slackware; podobał mi się no i był za darmo, ale nie miałbym nic przeciwko wersji DVD z komentarzami, czy napisami

Nie mówie, że takie przedsiewziecia, jak instruktaże instalacji to coś złego, ale myślę, że wszystkie materiały potrzebne do nauki są już w internecie i za darmo. Porad nigdy za wiele, myśle że bez opisu instalacji Red Hata 7.1 w Linux+ Extra nie podjąłbym się instalacji tego systemu(mimo, ze robiłem to na kompie kumpla, hehehe), ale film instruktażowy to lekkie przegięcie. Tak mmi się wydaje, i nie chodzi tu o głupotę ludzi, tylko o ich nieobycie z tematem.

eee tam, to i tak nic. ja w szkole sprzedawalem zaproszenia na GMail za dyche biggrin.gif zarobilem trzy stowy. kupilem se porzadny zestaw logitecha

No wiesz co! Bez takich...

eee tam, to i tak nic. ja w szkole sprzedawalem zaproszenia na GMail za dyche biggrin.gif zarobilem trzy stowy. kupilem se porzadny zestaw logitecha

szacunek wink.gif

Ja na nieszczęscie mam takich znajomych co nawet za darmo nie chcą ode mnie tongue.gif Z jakiejś dziwnej przyczyny wolą konta mniejsze, nawalone reklamami i spamem blink.gif

Pozdrawiam!

• 1 month later...

no tak... ciekawe ciekawe... nie żebysie przypier..dalał ale film trwa 68 minut a zapewnia wydawca ze to film pełnometrażowy... ja znalazłem w ksiazce ze pełnometrażowy film trwa 90-132 minut no ale jakby to sie nazywało średnometrażowy czyli 50-60miut to juz by nie było to samo, w końcu teraz sie klasyfikuje koło StarWars Plupfiction itp one też są pełnometrażowe a co.... ogólnie pomysł dobry, na zbicie kasy nie powiem chco z drugiej strony chciąłbym zobaczyć jakośc tego filmu bo z tego co tam widze to chyba kamerą krecą ekran monitora.... nie łatwiej uruchomić wyjście tv w karcie i podłaczyc pod karte TV i nagrac coś? moze się myle może poprostu nie umią zrobić screna z własnego filmu i wkleić... no i podstawa , jak zainstalowąc windows 98 w dobie XP i 2000 może powinni iśc za ciosem choc moze chca ludzi przekonac ze 98 nie jest taka zła... co do kupna to poczkam na premierę kinową, no chyba ze bedzie film pełnomterażowy pt. "Instalacja gadu gadu"

zwracam honor jest inastalacja Xp a na domiar złego

http://www.allegro.pl/item90543179__komput...jej_babci_.html

Edytowane przez stasio