Merlin Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83472260 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Wow niezle ale z drugiej strony gosciu znalazl dobry pomysl na zarobek. Wykorzystuje fakt ze na swiecie jest pelno frajerow.... LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Czekam na film instruktażowy "Naucz sie włączać komputer". Bo "Jak posługiwać się myszką" juz było! Jak ktoś ciekawy i ma Windows Me albo XP, prosze zajrzeć do pomocy:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 a mi się inicjatywa bardzo podoba - jest gotowy materiał o instalacji Linuksa, tylko złapać projektor i objaśniać krok po kroku co się dzieje; jest możliwość powtórzenia, nie ma ryzyka, że coś przypadkowo się pochrzani, można przewijać, itd... dla prowadzących szkolenia, nauczycieli, LUGów organizujących prezentacje to idealna propozycja; nie mówiąc już o tym, że jak widze są też filmy o Windowsach i hardware; gośc najwyraźniej odwalił kawał dobrej roboty i nikogo nie nakręca, tylko podaje uczciwa cenę za swoją pracę pamiętam, że kiedyś znalazłem flashowy "film" o instalacji Slackware; podobał mi się no i był za darmo, ale nie miałbym nic przeciwko wersji DVD z komentarzami, czy napisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 bardzo fajnie - tylko laczego aby zainstalowć (_linuxa_ → Linuksa) ORT należy wcześniej zainstalować XP z nero ???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Kilka razy robiłem reinstall windowsa u nieznajomych, nie brałem pieniędzy choć proponowano od 50 do 100zł więc dla niektórych ludzi na pewno takie filmy się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Jeden koleś sprzedawał 'sposób' na darmowe płytki z Ubuntu w dowolnej ilości. Za 4 zł. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 eee tam, to i tak nic. ja w szkole sprzedawalem zaproszenia na GMail za dyche zarobilem trzy stowy. kupilem se porzadny zestaw logitecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Nie mówie, że takie przedsiewziecia, jak instruktaże instalacji to coś złego, ale myślę, że wszystkie materiały potrzebne do nauki są już w internecie i za darmo. Porad nigdy za wiele, myśle że bez opisu instalacji Red Hata 7.1 w Linux+ Extra nie podjąłbym się instalacji tego systemu(mimo, ze robiłem to na kompie kumpla, hehehe), ale film instruktażowy to lekkie przegięcie. Tak mmi się wydaje, i nie chodzi tu o głupotę ludzi, tylko o ich nieobycie z tematem. eee tam, to i tak nic. ja w szkole sprzedawalem zaproszenia na GMail za dyche biggrin.gif zarobilem trzy stowy. kupilem se porzadny zestaw logitecha No wiesz co! Bez takich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 poszla mi myszka a chcialem se kupic jakas porzadna... a ze $$$ przepuscilem na nowy RAM- co noz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 eee tam, to i tak nic. ja w szkole sprzedawalem zaproszenia na GMail za dyche biggrin.gif zarobilem trzy stowy. kupilem se porzadny zestaw logitecha szacunek Ja na nieszczęscie mam takich znajomych co nawet za darmo nie chcą ode mnie Z jakiejś dziwnej przyczyny wolą konta mniejsze, nawalone reklamami i spamem Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 tez sie im dziwie... z GMaila se zrobilem HDD 20gb a zaproszenia to tylko najblizszym dawalem za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 skąd możńa (_wziąść_ → wziąć) ORT zaproszenie do Gmail ? :> (nie kupie za dyche ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 podaj mi twojego maila w prywatnej wiadomosci. a jak nie to jabber uosiu//chrome.pl gadu 8 4 7 7 2 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83472260 no tak... ciekawe ciekawe... nie żebysie przypier..dalał ale film trwa 68 minut a zapewnia wydawca ze to film pełnometrażowy... ja znalazłem w ksiazce ze pełnometrażowy film trwa 90-132 minut no ale jakby to sie nazywało średnometrażowy czyli 50-60miut to juz by nie było to samo, w końcu teraz sie klasyfikuje koło StarWars Plupfiction itp one też są pełnometrażowe a co.... ogólnie pomysł dobry, na zbicie kasy nie powiem chco z drugiej strony chciąłbym zobaczyć jakośc tego filmu bo z tego co tam widze to chyba kamerą krecą ekran monitora.... nie łatwiej uruchomić wyjście tv w karcie i podłaczyc pod karte TV i nagrac coś? moze się myle może poprostu nie umią zrobić screna z własnego filmu i wkleić... no i podstawa , jak zainstalowąc windows 98 w dobie XP i 2000 może powinni iśc za ciosem choc moze chca ludzi przekonac ze 98 nie jest taka zła... co do kupna to poczkam na premierę kinową, no chyba ze bedzie film pełnomterażowy pt. "Instalacja gadu gadu" zwracam honor jest inastalacja Xp a na domiar złego http://www.allegro.pl/item90543179__komput...jej_babci_.html Edytowane Marzec 16, 2006 przez stasio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi