murcin Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 problem jak w temacie. włącze gg chce komuś coś napisać i wyskakuje mi komunikat "Skrzynka obiorcza kontaktu jest pełna.Wiadomość nie zostanie dostarczona" co innego jak mi ktoś jest dostępny albo mi napisze coś na kadu to moge z tą osobą rozmawiać, ale z osobami niewidocznymi i niedostępnymi lipa, nie da sie z nimi rozmawiać ani zostawić wiadomości. Ktoś ma może rozwiazanie tego problemu albo ewentualnie jakiś zastępczy klient gg z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Obawiam sie ze zaden klient "zastepczy" Ci nie pomoze - problem lezy po stronie serwerow i hubow GG. Polecam googlanie i przycisk Szukaj na tym forum... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 już było tutaj Pytanie: dalczego jak szukałem przez wyszukiwarkę forum stringa "Skrzynka obiorcza kontaktu" to nie znalazło tego topicu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Pytanie: dalczego jak szukałem przez wyszukiwarkę forum stringa "Skrzynka obiorcza kontaktu" to nie znalazło tego topicu ?? Może powinieneś szukać: "Skrzynka odbiorcza kontaktu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 LOL! ... dobrze sie czasami usmiechnac przegladajac forum! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 upps sorki nie zauważyłem ,szykałem właśnie ale jakoś mi musiał umsknąć ten temat nie było tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Pytanie: dalczego jak szukałem przez wyszukiwarkę forum stringa "Skrzynka obiorcza kontaktu" to nie znalazło tego topicu ?? Może powinieneś szukać: "Skrzynka odbiorcza kontaktu" uuuuuuuups "copy & paste" Ale przynajmniej nie mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi