Daniello Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Czy mogę udostępniać w aMule windowsowe zasoby eMule'a, które przechowuję w katalogu /mnt/windows_d/Programy/eMule/Incoming ?? Już udostępniłem, ale nic nie wysyła, a sporo mam tam windowsowych programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 jezeli partycja zamontowana w read-only to sie nie dziw. nie ma jak zapisac haszy plikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Udostępniłeś katalog, a jakie są prawa do tego katalogu/plików? Być może, program nie ma do nich praw i nie może ich udostępniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 A ja chciałbym to samo zrobić na katalogu temp... Ponieważ z tego co wiem (moża się mylę) fedora nie może zapisywac na dysk windows (ntfs) więc skopiowałem cała jego zawartość do katalogu amule (temp), ale nie działa . Pokazuje się, że nie może otworzyć tych plików . Może to jest kwestia uprawnień ? Jak to sprawdzić/zmienić ? ----- uuuu troche start ten temat, ale ciul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 uzyj chowna i pochodnych. jak ci sie spieszy to midnight commander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Może to jest kwestia uprawnień ? Jak to sprawdzić/zmienić ? Wpisz w katalogu temp ls -l, zobacz wynik, poczytaj man chmod, chown, chgrp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 No podziałało thx Teraz już moge całkowicie się na (_linuxa_ → Linuksa) ORT przesiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi