gwiazdor_online Napisano Luty 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2006 Zapraszam na stronę --> linuk s.news.pl <-- (bez spacji, bo inaczej ORT się wyświetla - grrrr...) Aż mnie zgieło ze smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 http://www.katowice.pl/ Kolejna tego typu witryna. Zapewne jest ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Ale numer. Pierwszy raz widziałem taką stronkę ze trzy lata temu. Nie sądziłem że to jeszcze gdzieś krąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Jakiś czas temu to samo było chyba pod adresem microsoft.pl albo microsoft.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 A swoją drogą to też jest ciekawe: Dziennikarze otrzymali także kserokopię listu, który droga e-mail'ową przyszedł na adres starostwa. Oto jego treść: "Szanowny Panie Starosto, pragnę przekazać wyrazy uznania w jaki uprzedził Pan nijakiego Artura Grzymałę w uzyskaniu domeny www.tatry.pl. O sporze dowiedziałem się przez przypadek niemniej na witrynach pana Grzymały widnieje zarzut, że jest Pan złodziejem. Zapewniam, że każdy kto spotkał się kiedyś z działaniami pana Grzymały wie, iż to właśnie on jest złodziejem i korzystając ze swoich niegdysiejszych kontaktów w NASK-u, zarejestrował cały pakiet domen, do których nie ma żadnego uprawnienia - teraz zaś kiedy pojawiają się osoby zainteresowane rejestracją jakiejś ciekawej nazwy - dowiadują się, że mogą ją nabyć od pana A. Grzymały za cenę od 30 do 50 tysięcy złotych. To jest właśnie rasowe złodziejstwo w białych rękawiczkach. Uważam, że takie działania należy tępić i ubolewam, że jak dotychczas działaniami pana A. G. nie zainteresowała się prokuratura lub co najmniej sam NASK. Cieszy mnie, że jest ktoś kto potrafi skutecznie walczyć z chamstwem i tanim cwaniactwem. Życzę Panu dużo pomyślności w codziennej pracy i skuteczności jak w przytoczonym przypadku". Robert Pietruszka źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 Co ciekawe www.katowice.pl "nie istnieje" a adresy costam.katowice.pl już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Luty 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 No to znaczy mniej więcej tyle, że w domenie katowice.pl nie ma hosta o nazwie www... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi