losioman Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 witam czy jest mozliwosc ogladania wiadomosci na wp albo onecie?? jezeli tak to w jaki sposob to zrobic. mam zainstalowanego mplayera ale jakos nie ma ochoty sie uruchamiac. z gory dzieki. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 No a czemu niby nie ?? Pewnie nie masz wtyczki mplayer-plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losioman Napisano Luty 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 no wlasnie mam na 100% i jak chce na wp.pl cos obejzec firfefoxa uzywajac to mi sie wyswietla biale pole i nic. A na onecie komunikat ze mam albo innym system niz Winsyf albo nie mam JavaScript a mam i mam wlaczone w przegladarce. pozdr pomozcie jak mozecie. z gory dziekowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 No a czemu niby nie ?? Pewnie nie masz wtyczki mplayer-plugin Właśnie nie bardzo Jedyny sposób w jaki udało mi się uruchomić video na onecie to skopiowanie linuku z kodu strony. Testowałem: mplayer-plutin, kaffeine-mozilla, totem-mozilla. Być może poprawili kod strony i już działa, testowałem jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losioman Napisano Luty 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 to jak panowie w koncu da sie czy sie nie da. potrzebuje pewnej odpowiedzi bo nie wiem czy mam sie czym przejmowac i walczyc z tym cze tez tak musi byc. Jezeli jest taka mozliwosc to poprosze jakies wskazówki. pozdr z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 Tzn. Na onecie nie obejrzysz....Na razie, być może poprawią to kiedyś. Próbowałem tak samo teledyski.onet.pl i też wywaliło, że nie mam Windowsa. Onet nie jest kompatybilny z systemami Linux. Ale jak ci bardzo zależy no to musisz skopiować link strumienia Video do Gxine'a albo Kaffeine. Przeglądnij źródło strony. Tam powinien być zapisany taki link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 Pomoc z innej beczki http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-42266...-teledyski.html Skrypty co tam są działają, ale niestety nie jest to prosto z przeglądarki (po kliknięciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 Próbowałem użyć tych skryptów, ale nie wiem jaki parametr dodać dla tego "network.protocol-handler.app.mms" xine albo mplayer nie działa... Co trzeba tam wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi