MitS Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 Witam! Chyba to już było, ale zapytam jeszcze raz ... Jak zrobić by w menu (na kde) po wzieciu przycisku wyloguj była tez funkcja zamknij system bądź uruchom ponownie ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 są dwa sposoby, z czego tego drugiego nie pamiętam ale na 1000% jest na forum 1. usunąć gdm a w jego miejsce zainstalować kdm 2. zmienić wpis w jakimś pliku konfiguracyjnym ale jak już napisałem nie pamiętam w jakim pliku i co pozmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 mnie nie udało sie tak wyedytować pliku żeby zadziałał kdm /etc/sysconfig/desktop Trzeba tam zmienić na DESKTOP="KDE" DISPLAYMANAGER="KDE" mnie to nie działa więc usunąłem brutalnie gdm i teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2006 A to ja się podłącze. Jak w ogóle z menu wywalić tę opcję Zamknij system i Zablokuj ekran? Ogólnie wszystko, co jest w dziale Działania? Wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi