wlodi04 Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Chce sobie zainstalowac Azureusa pod FC4, wiem ze przez jego zainstalowaniem trzeba zainstalowac jave. Mam juz zainstalowana jave, ale nie jestem piewien czy ten pakiet co trzeba.Obecnie mam zainstalowany takie pakiet jdk-1_5_0_06-linux-i586.bin. czy taki wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Chwilowo "lepszego" nie ma... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Tz ze bezproblemu moge instalowac Azureusa na ten javie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 A jesli nadal masz jakies watpliwosci to sprawdz swoja instalacje zgodnie z tym..., zamien tylko wersje z opisu na jdk-1_5_0_06 Szukaj na forum dziala bardzo dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Tz ze bezproblemu moge instalowac Azureusa na ten javie? Azureusa się >>nie instaluje<< ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi