@WalDo Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Szukam i szukam i nie mogę się dopatrzeć adresu pod jakim ma się odbyć FCOD. Źle szukam czy oficjalna strona takiego adresu nie zawiera? Na fedora.pl też chyba adres się nie pojawia. Przeoczenie moje czy organizatorów? Przecież jak już jest oficjalna strona to na niej powinna już na pierwszej stronie znaleźć się informacja nie tylko kiedy, ale przede wszystkim GDZIE? Między wierszami przemycony tekst "Dla osób spoza okolic Rybnika [...]" pozwala się domyślać, że impreza jest w Rybniku Czy Rybnik jest taki mały, że wystarczy krzyknąć "Chcę na FCOD!" a organizatorzy odkrzykną "Tutaj, tutaj!"? [Edit] JEST Na samym końcu strony na zakładce "DOJAZD". Ludzie ja może jakiś myślący inaczej jestem, może się po prostu czepiam (tym bardizej, że się nie wybieram, a szkoda ), ale umieszczanie takiej informacji w jakimś szarym kącie to chyba nie jest dobry marketing imprezy? Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Hmm, według mnie umieszczene adresu imprezy w dziale Dojazd to dobry pomysł. Nie można przecież wszystkiego na głównej napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 umieszczene adresu imprezy w dziale Dojazd to dobry pomysł Eeee, ja tylko tak się czepiam , bo i tak nie będę miał niestety czasu, żeby dołączyć Ale jakoś tak pomimo kilku wątków na forum, wzmianki na stronie fedora.pl cieżko mi było znaleźć dokładny adres imprezy. To tak wyszło przy okazji. Dopadłem stronę z fajnymi planami miast (http://www.uk.map24.com/) i chciałem sprawdzić czy widać miejsce, gdzie odbywać się będzie FCOD. W sumie kwestia podejścia. Zakładka DOJAZD jak najbardziej OK, tylko ja bym szedł w tym przypadku od szczegółu do ogółu Czyli najpierw adres, dla tych którym wystarcza proste info a potem dokładniejsze wyjaśnienia dla tych którzy nie lubią posługiwać się mapą. I do tego jakąś większą czcionką? No czepiam się, wiem Już nic nie mówię. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Rzeczywiście się czepiasz Dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi