Rasp Napisano Marzec 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2006 Piszę w sprawie dojazdu na FCOD.. nie jestem jeszcze pewny czy sie wybiorę (głównie z powodów finansowych i trwającej dla mnie nadal sesji ), ale pomyślałem że całkiem dobrym pomysłem mogło by być zebranie się razem ludzi z okolic Katowic (bo tu mieszkam) i wspólna podróż na FCOD, nie mam problemu z wyczytaniem gdzie co jest i nie boję się że zabłądzę ale skoro już te kilka osób jechałoby z tych samych okolic to czemu by nie razem, mielibyśmy czas w pociągu na wstępne zapoznanie się.. Pytam więc ile mniej więcej osób z tych okolic wybiera się na FCOD i reflektuje na jazdę pociągiem czy też PKS'em (nie wiem w sumie czym lepiej).. i chciałoby się spotkać wcześniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 Jestem z Sosnowca i właśnie miałem zamieścić podobny topik. Spoko jak chcesz to możemy się umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 (edytowane) Ja z Krakowa pewnie będę musiał dostać się pociągiem do Katowic, a dalej nie mam pomysłu... Niby jakiś pociąg do Rybnika jest... W sumie znając moje paranormalne zdolności prawdopodobieństwo, że zabłądzę nie jest pomijalne, dlatego chętnie rozpocząłbym podróż z Wami Tylko zastrzegam, że ja jadę już w piątek. Pociąg z Katowic do Rybnika jest o 14:16, jedzie ktoś? Edytowane Marzec 9, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 ja w piątek pracuję do 21.00. życie jest brutalne, a w sobotę rano ktoś jedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 a w sobotę rano ktoś jedzie?? Ja z Wizkidem Jedziemy z okolic Oświęcimia, przez Pszczyne. jakby ktoś chciał się zabrać to może dać znać (3 miejsca w aucie będę miał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Marzec 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 Ja jadę w sobotę nad ranem.. taki jest wstępny plan... więc jeśli mamy sie zebrać to trzeba ustalić ilu nas mniej wiecej będzie, i o której.... ale poczekajmy z umawianiem bo pewnie będzie więcej chętnych do spotkania.. chętnie zabrałbym sie samochodem z wami, ale Katowice są nie bardzo po drodze _Pat dlaczego jedziesz już w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 chętnie zabrałbym sie samochodem z wami, ale Katowice są nie bardzo po drodze Ja pojadę z okolic Oświęcimia, przez Pszczyne do Rybnika (wedle opisu ze strony FCOD), Katowice mi nie po drodze. Jeśli by Ci pasowało to mogę Cię zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 _Pat dlaczego jedziesz już w piątek? Rozejrzę się po mieście, znajdę jakieś przytulne miejsce, pospaceruję i odpocznę Po prostu to lubię. Traktuję to jak wakacje, bo mam nadzieję, że wtedy będę już miał skończony poprzedni semestr studiów. Oczywiście ferii nie miałem i mózg mi już paruje. Zresztą nie ukrywam, że chciałem lepiej poznać kilku ludzi, z którymi pierwszy raz miałem styczność na tym forum. Zapewne wiedzą o kim teraz mówię i mam nadzieję, że to działa w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2006 _PaT tak myslalem i rzucilem gajownikowi propozycje ze mnie odbierze na dworcu PKP i potem z "tutejszym" jedziemy do rybnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 Z Katowic można spokojnie dojechać pociągiem do Rybnika, podróż trwa godzinę z hakiem. Potem z Rybnika z PKP to już nie ma żadnych problemów z dostaniem się do budynku Politechniki bo tu wszystko jest upchane na dość małej przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 Jak ktoś się wybiera pociągiem z Krakowa o 6.00 (w Rybniku 8:48) w sobotę to zapraszam do wspólnej podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 To kto jedzie i o której w sobotę rano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 (edytowane) Edit były bzdury Edytowane Marzec 16, 2006 przez jaro33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 To kto jedzie i o której w sobotę rano ? na daty zobaczyłeś w zeszłą sobotę było FCOD narka Rozbawiłęś chyba każdego tym stwierdzeniem! FCOD jest 18 i 19 marzec => najbliższy weekend. jaro33 wróć do rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Może pomyślał tak, bo topic został założony przed zeszłą sobotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi