booba Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Na partycji C mam XP, na D Fedore. Kiedyś sformatowałem C i na nowo zainstalowałem XP'ka. Program rozruchowy GRUB się wówczas nie uruchamał i nie miałem dostępu do Linuksa. Skończyło się tak, że na nowo musiałem formatować D, zainstalować Fedorę i ponownie męczyć się z obsługą w niej mp3, avi, flash... etc... Jak radzić sobie w takich sytuacjach, jak się dostać do Linuka bez GRUB'a, jak ponownie uaktywnić GRUB'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Na partycji C mam XP, na D Fedore.[...] Jak radzić sobie w takich sytuacjach, jak się dostać do Linuka bez GRUB'a, jak ponownie uaktywnić GRUB'a Było. Było. 100 razy? 200 razy? Warto przeczytać regulamin forum, szczególnie paragraf 2. A potem zgodnie z wytycznymi ruszyć się w kierunku opcji "Szukaj", zakres "kiedykolwiek". Mała podpowiedź: grub-install Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ups.. sorry. Dziękowa więc, sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi