bzip2 Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Witam, pytanie jak w temacie - ile płytek jest potrzebnych do zainstalowania wersji 'minimalnej' - w FC3 były potrzebne 2, FC4 - wszystkie 4 (!) ciekawi mnie ile potrzebnych jest w FC5, a nie chce sciagać 1CD, bo limit sciagnietych MB na miesiac juz na wyczerpaniu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 zamiast tego mógłbyś spróbować instalacji sieciowej. Pobierze wtedy tylko to co zainstalujesz. Ale w tym momencie kiedy dużo ludzi ma problemy z repozytoriami nie jest to taki dobry pomysł, ale za kilka dni może sie udać bezstresowo. pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzip2 Napisano Marzec 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 gdzieś mi umknęła ta instalacja sieciowa, tworzy się jakieś floppy czy pierwszy CD dystrybucji ma taką opcję? czy może chodzi o: ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...images/boot.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Jak ladnie poprosisz wyjaramci dvd i wysle pocztą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 gdzieś mi umknęła ta instalacja sieciowa, tworzy się jakieś floppy czy pierwszy CD dystrybucji ma taką opcję? czy może chodzi o: ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...images/boot.iso pierwszy dysk ma taką opcję iten obraz który poddałeś też ma taką opcję podczas bootwoania musisz wpisać askmethod i pojawi sie ekran z wyborem opcji instalacji. Potem podasz mirror i powinno ruszyć. pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YareQ Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Witam, pytanie jak w temacie - ile płytek jest potrzebnych do zainstalowania wersji 'minimalnej' - w FC3 były potrzebne 2, FC4 - wszystkie 4 (!) ciekawi mnie ile potrzebnych jest w FC5, a nie chce sciagać 1CD, bo limit sciagnietych MB na miesiac juz na wyczerpaniu. pozdrawiam 5 płytek jest potrzebne, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzip2 Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 5 płytek jest potrzebne, niestety. ciekawe czy nie daloby sie tego ulozyc tak zeby bylo na 2-3, chyba ze nie chce sie im juz tym glowy zawracac. ubuntu instalacja jest na 1CD - i jest tam gnome, a tu instalacja minimalna bez X-ow i 5.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi