Skocz do zawartości

Firefox Bookmarks

InIrudeBwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Przesiadłem się i straciłem zakładki w firefoxie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Miałem wcześniej wersję ze stronki firefox.pl czyli po prostu spakowane i skompilowane pliki. Działałem na tym i dorzucałem sobie zakłądeczki. Teraz przy przesiadce musiałem usunąć wszystkie pliki konfiguracyjne z home ale pozostał mi katalog z firefoxem (trzymałęm go w zuepłnie innym miejscu). Nie mogę go odpalić bo pluje sie o jakieś pliki a chciałbym spróbować odzyskać moje zakłądki. Teraz pytania: czy ta wersja (ta ze strony firefox.pl) trzyma swoje zakłądki i profil w katalogu .mozilla/firefox/itd itp? czy trzyma to w jakimś dziwnym pliku w swoim katalogu?

Bo jeśli w dziwnym pliku to odzyskam jeśli nie to potwierdzają sie moje przzypuszczenia, że wsystko poszło w pizdu.

Teraz zdobyłęm na wszelki wypadek plugin bookmark backup.

Firefox zapisuje zakładki w pliku bookmarks.html ktory znajduje się w katalogu z profilem, wiec jak skasowałeś konfig to i zakładki poszły do piachu.

Na przyszłość proponuje robić kopie tego pliku (lub zapisać poprzez export w menadżerze zakładek).

cool.gif

Edytowane przez SupriCo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...