InIrudeBwoy Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 siema szukam kogos kto używa psi z patchami, jakimikolwiek patchami... nie potrafiłem skompilować tego i może ktoś ma jakieś materiały albo może pomóc. pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Ja używam psi-pedrito w najnowszej wersji. Z kompilacją nie było problemów. Dodatkowo zrobiłem swego czasu rpm z tym. Niby kompilowane na athlonie z flagami dla niego , ale z tego co widziałem i pamiętam to psi ignoruje flagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 (edytowane) niestety wysypuje mi się przy kompilacji psiaccount.h jestem w trakcie szukania tego pliku :/ może jakimś trafem uda mi sie cos z nim zrobić hahahaa nie masz czasem tego (_rpma_ → RPM-a) ORT gdzieś? ok, zgodnie z moimi przypuszczeniami wcześniejsza, grudniowa wersja skompilowała sie i działa bez zarzutu. pokój Edytowane Marzec 23, 2006 przez InIrudeBwoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Używam psi-pedrito z dnia 2006-02-03 i skompilowało się bez problemu (tak też działa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Poszukam tej paczusi. Z tego co pamiętam to były 3 paczuszki. Z psi, ikonkami i językami. Poszukam. Gdzie najlepiej je wrzucić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 już mi działa, skompilowała sie troszkę wcześniejsza wersja. jak nie masz gdzie to nie wrzucaj. pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmafia Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 a ja bym bardzo prosił żebyś wrzucił, bo sam próbowałem zainstalować psi z patchami, ale poległem jak nie masz gdzie je wrzucić to wyślij mi na meila: pequin (at) o2.pl był bym bardzo wdzieczny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Na nowej Fedorze też mi wywala błąd przy psiaccount.h (najnowsza werja psi-pedrito). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 warto to zgłosić tam gdzie trzeba czyli gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Chyba do niejakiego Pedrito na polskim forum Jabbera. Skopiowałem cały program ze starej Fedorki i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi