penitenziagite Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Witam Mam nastepujacy problem: nie moge zbootowac kompa z plyty Fedory4 (wersja DVD). Mandriva 10.2 bootuje sie bez problemu, Windows rowniez, wiec to nie jest kwestia czytnika. Rowniez nie jest to kwestia plyty, bo instalowalem z niej system na innych kompach. A poza tym probowalem instalowac z kilku roznych plyt i problem sie powtarzal. Macie, drodzy Forumowicze, jakis pomysly? Dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 w którym momencie się wywala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
penitenziagite Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Od razu po starcie. Wyglada to dokladnie tak, jakby nie bylo plyty w napedzie ani systemu na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 wydaj mi się, że czyałem gdzieś, że należy wyłączyć w biosie coś związane z usb. Niestety nic dokłądniej nie mogę powiedzieć. Spróbuj też pogrzebać przy ustawieniach karty graficznej. W ostateczności zainstaluj FC5 albo FC4 z tego miejsca niewiele pomogłem ale spróbuj cos zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi