Skocz do zawartości

Jest Ok:))

asasyn

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również dołączyłem ostatnio do szczęśliwego grona posiadaczy FC5 i musze powiedzieć że to najlepszy Linux z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia biggrin.gif Instalacja bezproblemowa nawet na SATA, z którymi FC3 i 4 miały problem, ale w piątce to już zupełnie inna historia... wink.gif

Maestro masz fujitsu i smiga Ci fc5? Powiedz jak to zrobileś bo u mnie nie ma szans. Nie widzi dysku.

jesli jest to do mnie... to nie mam fedorki na fujitsu... postawilem ja na pcie.

Zastanawiam się czy warto ściągać Fedorę 5. Niedługo będe robił porządek na dysku. Obecnie mam winde tylko dlatego, że musiałem(siła wyższa).

Mam kilka pytań w związku z Fedorą 5.

1) Czy jest możliwość zainstalowania XGL w Fedorze 5?

2) Kiedy będzie FAQ dla FC5?

Pytanie do adminów, moderatorów itd.

3) Jak działają sterowniki nvidia?

4) Czy Blender działa na FC5 bezploblemowo na karcie nvidii?

Chodzi o to, czy blender się uruchamia na FC5

5) Czy BZflag działa bezproblemowo?

Chodzi o to, czy BZflag i inne gry chodzą płynie.

6) Jak jest w FC5 z obsługą klawiatur multimedialnych?(konkretnie Logitech Cordless Destop LX 300)

2) Kiedy będzie FAQ dla FC5?

Pytanie do adminów, moderatorów itd.

Zauważ, że FAQ to tłumaczenie z angielskiego. Dopóki nie ukaże się angielska wersja nie będzię polskiej. A jeśli się ukaże, to z pewnością ktoś przetłumaczy. Do tej pory zawsze robił to gajownik.

Zauważ, że FAQ to tłumaczenie z angielskiego. Dopóki nie ukaże się angielska wersja nie będzię polskiej. A jeśli się ukaże, to z pewnością ktoś przetłumaczy. Do tej pory zawsze robił to gajownik.

A nie można tymczasowego zrobić , takie nie oficjalne przez USER robione , a moderator niech porobi korekty , tz tylko dobre wstawia . Z porządnymi odnośnikami . Jeden temat przypięty a którym będą odnośniki do forum , które gdzieś w gąszczu giną .

Czy to za dużo roboty

Narka

A nie można tymczasowego zrobić , takie nie oficjalne przez USER robione , a moderator niech porobi korekty , tz tylko dobre wstawia . Z porządnymi odnośnikami . Jeden temat przypięty a którym będą odnośniki do forum , które gdzieś w gąszczu giną .

Czy to za dużo roboty

Narka

Mogę to zrobić, ale nie mam czasu, by wyszukiwać wszystkich linków. Jak jesteś chętny do pomocy, to mogę założyć topic mini FAQ FC5 w informacjach i edytując swojego posta zbierać w jednym miejscu wszystkie linki, które ktoś pod spodem dopisze.

Mogę to zrobić, ale nie mam czasu, by wyszukiwać wszystkich linków. Jak jesteś chętny do pomocy, to mogę założyć topic mini FAQ FC5 w informacjach i edytując swojego posta zbierać w jednym miejscu wszystkie linki, które ktoś pod spodem dopisze.

Dobra mogę spróbować , może wystarczy mi wiedzy .

Powoli zawsze coś się uzbiera nie od razu Warszawy nie zbudowano , a i pewnie ktoś się przyłączy.

Narka

//edit//

Tylko z możliwością dopisywani po sobie następnych postów , bo w jednym to można by się pogubić ( + podziały na kategorie i takie tam )