Karlik Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 chodzi mi o to, żeby z płytki doinstalować resztę pakietów, które chcę, ewentualnie, żeby potrzebne pakiety "dociągało" z internetu (jakby płytka nie miała czegoś), w FC4 nie bylo problemu odczytywalo z plytki, a w FC5 dochodzi do "ściąganie", a płyty nie używa. Gdzie muszę zmienić/coś dodać, żeby dobrze działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 jelsi sie nie myle to w katalogu z zamontowana plyta cd od fedory: yum localinstall nazwa_programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Marzec 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 ehhh...rownie dobrze moge zrobic repo z obrazem plyty. chodzilo mi o to "menedżer pakietów", żebym nie musiał ręcznie wszystkiego wybierać, ale jak się nie uda to będę po kolei instalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 ehhh...rownie dobrze moge zrobic repo z obrazem plyty. chodzilo mi o to "menedżer pakietów", żebym nie musiał ręcznie wszystkiego wybierać, ale jak się nie uda to będę po kolei instalował Yumex lub Pirut + edycja plików z repo tak, żeby koszystały z płyty instalacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Marzec 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Pirut, tylko nie wiem gdzie on ma repo, wiec chyba mi pozostaje reczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi