borzole Napisano Październik 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 tytuł ukradłem stąd i tym samym sprawdziłem - już jest w repo, a jak jest to musi działać Dla tych co są bardziej nieogarnięci ode mnie robimy tak yum install rpmfusion\* && yum clean all && yum update będzie chciało wymienić parę paczek, pozostaje zaakceptować klucze i już. Livny nawet nie wyrzucałem, i tak pewnie padła. [EDIT] ...wyrzuciłem livne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeno Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Żeby teraz jeszcze ruszył tema presto/delta-rpm... W kazdym bądź razie dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Mój tytuł!!!! Ale mnie zalinkowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Ummm afaik w repozytoriach livny są pliki rpmfusion-*-release który powinien zaktualizować ten z livny i automatycznie dzięki temu przenieść userów livny na rpmfusion, bez żadnych dodatkowych zabiegów. No może poza najzwyczajniejszym: yum update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi