kubek Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 Mam głupi problem, aczkowiek troszke mnie to męczy. Często mam tak że po zapisaniu czegoś na pulpicie (katalog desktop), nie pojawia mi się to. Dopiero po wejściu w przeglądarkę plików i ręcznym odświeżeniu tego katalogu widac na pulpicie zmiany. Czy jest jakiś sposób zeby gnome automatycznie to odświeżał ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2005 @ref_handle "0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 Super sorror, ale jak możesz to wskaż mi więcej gdzie to wklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 Odpal to: #!/bin/sh ref_handle=0 "$@" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Styczeń 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2006 A gdzie o takich sztuczkach pod tytulem ref_handle=0 "$@" mozna poczytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_morderca Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 ...i czy w KDE problem ma to samo żródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 BTW a nie pomógłby "xrefresh" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi