uosiu Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 mysle ze z racji zblizajacego sie FCD moze by sie przydalo, aby bylo nam latwiej sie rozpoznac? POKAZCIE TWARZE!!!! --- Na prośbę użytkownika ta część posta została usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 Hehe, fajny topic. Ja wstydzę się nieco pokazywać publicznie, ale obiecuję, że jak 100 osób wstawi tu swoje zdjęcia to i ja to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 jak fajny to go podepnij KTO SIE WYBIERA NA FCD PROSZONY JEST O POKAZANIE TU SWOJEGO ZDJECIA- OSZCZEDZI NAM TO MNOSTWA ZAPYTAN DO SQL-A A TAKZE UMOZLIWI ODWOLYWANIE SIE PO IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Ja się nie wybieram ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Oto Ja! Miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Oto ja na tropie Pingwina w jego krainie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 A niech strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 A macie Fota robiona komórką jakieś pół roku temu... jak zrobie aktualniejszą to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaerkw Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Witam. Oto ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tjed Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Hmm, do Gliwic spod Lublina ładny kawałek, ale może namówię kumpla i się wybierzemy a fotę zawsze można zamieścić... oto moja osóbka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Ten na parapecie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djlinux Napisano Luty 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2006 tutaj foto i tu Mam 13 lat więc sie nie dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 powiem ci ze wlasnie wygladasz na 15 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 powiem ci ze wlasnie wygladasz na 15 ;P Kurcze, szkoda że już nie jestem piękny i młody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 PAT- udowodnij to chcemy miec namacalne dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi