sokar620 Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Gdyby ktos potrzebowal to tutaj: legacy znajduje sie nieoficjalny patch i opis jak zainstalowac sterowniki Nvidii dla kart ktore nie sa juz wspomagane. U mnie na jadrze 2.6.16-1.2080_FC5 wszystko dziala (TNT 2) W trzecim od konca poscie jest maly blad '"/etc/udev/makedev.d/51-nvida.nodes" - powinno oczywiscie byc "51-nvidia-nodes" PS. Przepraszam za brak polskich zankow - chwilowo ich nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Hmm niezle... Tylko teraz sie zastanawiam czy babrac sie ze sterami z nvidia czy poczekac na wydanie na livna. Nie orientuje sie ktos czy maja zamiar takie wydac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Nie rozumiem troche tego zamieszania Chodzi o stare karty? Typu Riva tnt2? Przeczytałem kilka tematów i pisze tam ze F5 + nvidia = brak akceleracji...Ja mam nvidia gforce 6600 chyba i co moge zainstalowac do tego stery zeby miec akceleracje? mam F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Ja mam nvidia gforce 6600 chyba i co moge zainstalowac do tego stery zeby miec akceleracje? mam F5 Możesz, tylko nie legacy, ale zwykłe. Dostępne są np. na livnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Kwiecień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2006 witam zribiłem wszystko co było podane w tym linku od sokar620 i dość że mi X server po tym nie wstaje to jeszcze posypało mi sie gnome (po przywruceniu poprzednich ustawień w xorg.conf) czy może mi ktoś pomóc w naprawie tego czegoś ?? prosze o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi