R_Przemek Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Mam taki problem, kiedy chce się połączyć z serwerem ftp na mtórym jest dość sporo dóżych plików to po podłączeniu tak jak by pobierał nazwy plików. i tak sobie pobiera przez kilkanaście minut a potem wyskakuje błąd że przekroczono limit czasu (albo coś w tym sęsie) A kiedy się łącze z jakimś innym ftp na którym prawie nic nie manie ma, to wszystko jest OK ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 To pewnie laczysz sie przez gftp Zmień program np na konquerora radzie sobie z kopiowanie kilku tys plików bez problemowo przez ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Przemek Napisano Kwiecień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Pracuje GNOME-Commanderem a przez gftp też próbowałem i jest dokładnie ten sam efekt... łącze się do serwera, bo Admin mówi mi że jestem podłączony a u mnie w gnome-comanderze cały czas się coś wczytuje a potem się pojawia że przekroczono limit czasu... konqueror to pod KDE jest tylko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 konqueror to pod KDE jest tylko ?? Jak masz biblioteki odpowiednie od KDE wgrane, to nie tylko. Ja pracuję na Gnome, ale dałem yum install krusader i dociągnęło wszystkie niezbędne biblioteki od KDE. Działa bez problemów a jest na pewno bardziej funkcjonalny od gnome-commandera, nad którym niestety autorzy muszą jeszcze długo popracować. Szkoda bo krusader jak większość programów KDE dość długo mi się uruchamia ale projekt GC był dość długo chyba porzucony i dopiero niedawno ktoś się podjął na nowo dewelopmentu. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi