Skocz do zawartości

Update

pysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy jak zrobie za pomoca yuma update wszytskiego czyki ndiswrappera do net bede musaił od poczatku ustawiac czy on to automatycznie tak jalby skonfiguruje ?? i gdzie znajde jak zainstalowac HP 3650 drukarke bo nie moge za Chiny tego sam zrobic ?

yum update nie nadpisuje żadnych Twoich ustawień. No chyba, że pakiet jakiś badziewny, ale to się rzadko zdaża jeśli masz sprawdzone repozytoria poustawiane - mnie jeszcze nigdy się nie trafiło.

Drukarka prawie jak w windowsach smile.gif "Dodaj drukarkę" itd, itp. Powinno być w menu albo wcisnij alt-F2 i wpisz "system-config-printer" albo "system-config-printer-gui" - powinno się pokazać coś typu wizard.

Gorzej jeśli tego modelu nie ma na liście, ale wtedy wybierz coś podobnego np hp 3600 i też powinno działać, oczywiście bez wszelkich wypasionych funkcji. Ale 3600 to już dośc długo są na rynku więc i drajwery też powinny być w systemie.

Pozdr,

W.

Nie będziesz musiał nic od nowa konfigurować. To jest aktualizacja, a nie reinstalacja =.=' Drukarka?

Menu FC/Administracja/Drukowanie - chyba tutaj się dodaje drukarkę, sam nie wiem dokładnie ;]

EDIT ---> cholera, teraz WalDo mnie wyprzedził biggrin.gif