uosiu Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 A co mi tam... Może dostanę jakąś nagrodę w kategorii "asceta roku"? Miniaturka - kliknij to ja kandyduje na wice ascete tapeta + iDesk + flux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Z tą ascezą to po prostu "detoks" po zainstalowaniu e17 - świetne, ale zbyt "uzależniające", a niestety jeszcze nie do końca gotowe... czekam, aż to skończą @uosiu: Fluksa używałem dłuższy czas i głównie na stylach Klownera ---> Link Dawno niczego nowego nie zrobił, nie ma też tego za dużo, ale to co jest jest świetne. Sam bawiłem się trochę w style do fb - zrobiłem kilka własnych i ze dwa porty z windowmakera - jak odkopię na dysku to dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 te klownerowskie style mi nie pasuja.... masz moze style ze screenow co reklamuja fb na jego stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 E tam. Tyle razy były juz takie tematy Tak jak to pewien gość z pewnego fourm powiedział. Najważniejsze są umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 @uosiu te klownerowskie style mi nie pasuja.... Co kto lubi masz moze style ze screenow co reklamuja fb na jego stronie? Nie jestem pewien, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeżeli chodzi Ci o te z galerii ( tzn: te do których prowadzi bezpoścrednio link ), to wszystkie są na licencji CC i do ściągnięcia z tej strony - jak klikniesz na jakiś styl do po prawej jest "download". ps: Jak dla mnie mają jedną wadę - przy zmianie czcionki musiałem w niektórych dopisać linijkę toolbar.height: 19 bo nie mieściły się ikonki w tray'u i nie wyglądało to najlepiej. Generalnie wysokość paska nie powinna być uzależniona od wielkości liter. Niby mała rzecz, ale warto o tym pamiętać, pisząc styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodomela Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 ja mam takie cóś: i takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Mój pulpit wygląda TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Absolutnie się nie zgadzam. Ta tapetka jest OK. Mieści się w tych 5% biggrin.gif Przejrzyj sobie inne i porównaj. Ja sie nie czepiam ale przeanalizuj poze... na kucaka z glową odchyloną wysoko do góry.. (żeby nie zemdleć) Na bank szedl bon za bonem Po drugie: wiadomo ze modelki muszą jakoś sie pozbyć nagromadzonych w jelitach gazów z tej calej zieleniny jaką wpie.... jedzą Osobiscie wole: http://www.skins.be/wallpaper/jessica-alba...23178/1024x768/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus455 Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Oto mój pulpit CLICK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Oto mój pulpit CLICK Skandal FC5 i tapeta Debian-a (Tak dla żartów) Spox pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2006 Spox pulpit. IMO troche oczojebny. I męczy wzrok. Nie ma to jak fajna, w ciemnych barwach utrzymana tapetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Ja mam tą i doskonale komponuje się z resztą pulpitu (m.in. z motywem superkaramby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Hotlink... Trzeba kopiuj/wklej użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 A to ja też się pochwalę! screen 1 screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Ładną masz skrórkę menagera okien . Mój pulpitos : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi