daro27 Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 mam karte telewizyją prubowałem ją uruchcomici w programie tvtime ale program po zainstlowaniu nawet dię nie odpala tak jak ine podobne programy do kart tv ta karta tv chcodziłami na tvline jak miłem fedore 4 na fedora 5 nieche się uruchcomici co może byci przczna i co można zrobici proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siomek Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Witaj, Najpierw przeczytaj reguły umieszczania wiadamości/pytań na forum. To bardzo ważne, bo jeśli powtarzasz pytania/błedy to po prostu nikt Ci nie odpowie. Po pierwsze podaj wersję systemu (płyta główna, nazwa i chipset karty tv, OS, kompilator, cpu itp). Następnie załącz istotną treść logów systemów podczas próby/otwarcia programu. Napisz co już wiesz/zrobiłeś żeby rozwiązać problem. Jeśli uda Ci się rozwiązać, powróć do forum i napiasz łopatologicznie jak tego dokonałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro27 Napisano Maj 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 zainstalowałem tvtime i przy prubie odpalania program sie nawet nie włącza może chcodzi o karte graficznom sam już nie wiem mam karte graficzną radeon x1600 a krta telewizyjna to winfast 2000 xp proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 krta telewizyjna to winfast 2000 xp proszę o pomocI to pewnie główna przyczyna problemów - karta jest dedykowana pod Windows Uruchom terminal i spróbuj włączyć tvtime z terminala. W terminalu powinny pokazać się komunikaty jakie daje program w czasie uruchamiania. Skopiuj je i wklej tutaj. Inaczej trudno będzie Ci w czymkolwiek pomóc. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 ta sama karta.. moze pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siomek Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 Ja posiadam WinFast 2000Xp i działa wzrorowo wszystko, czyli wejście TV, wejście radiowe i wejście S-Video. Pliki konfiguracyjne (modprobe.conf i lirc.conf) są gdzieś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi