Scorpion Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 hey wszystkim zainstalowalem yumem najnowsze jadro i chcialem zainstalowac sterowniki nvidi i przegladalem wszystkie porady i nie mam pojecia jak to uruchomic na fc4 smigalo wszystko a tu nie moze z livny mi mowi ze no match for argument nothing to do instalowalem tradycyjnie (po dodaniu kernel-devel) sh NV... i nie uruchamia sie xserver (skonfigurowany xorg.conf) prosze napiszcie badz podeslijcie mi jakiegos lopatologicznego linka jak to zrobic bo juz nie mam sily dziekuje bardzo (za wyrozumialosc takze) i tak na marginesie: jak odinstalowac stery te instalowane z sh NV... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 A yumem jak instalujesz? Bo jeśli "po staremu" czyli "yum install kernel-module-nvidia" to nic dziwnego, że nie idzie. W FC5 to "kmod-nvidia". Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=10064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi